DPS  ubjedljivi pobjednik u Mojkovcu, Petnjici, Tuzima i na Cetinju

Lokalni izbori

DPS ubjedljivi pobjednik u Mojkovcu, Petnjici, Tuzima i na Cetinju

Demokratska partija socijalista Crne Gore je,očekivano, ubjedljivi pobjednik je lokalnih izbora u Mojkovcu, Petnjici, Tuzima i na Cetinju, saopšteno je sinoć iz te partije.

DPS je u Mojkovcu ostvarila apsolutnu pobjedu i najbolji rezultat u odnosu na sve dosadašnje izbore, a u Petnjici je takođe apsolutna pobjeda DPS-a potvrdila rast rejtinga naše partije. Pobjedom u crnogorskoj Prijestonici potvrđen je kontinuitet državotvorne politike naše partije i povjerenje Cetinjana u DPS. Prijestonica se nije pokolebala, neće se pokolebati ni Crna Gora. Pobjeda i rast broja mandata koje je DPS osvojila u Tuzima, sa dosadašnjih sedam na novoosvojenih 16, svjedoče o povjerenju građana Malesije u politiku DPS-a - naveli su iz te partije.

Kako ocjenjuju, četiri pobjede koje je DPS ostvarila imaju još veći značaj kada se ima u vidu atmosfera tenzija i stalnih incidenata koje je izazivala opozicija tokom kampanje, ali i tokom samog izbornog dana, u pokušaju da mimo volje građana i mimo zakona i izbornih pravila dođu do boljeg rezultata nego što im građani dodjeljuju.

"Pokazalo se da se samo odgovornom politikom i domaćinskim odnosom prema upravljanju opštinama može doći do apsolutne pobjede i povećanja povjerenja građana u politiku koju predstavljamo.Sjajni rezultati koje je Demokratska partija socijalista Crne Gore ostvarila na današnjim izborima, biće snažan vjetar u leđa našoj partiji, posebno vrijednim ljudima iz partijske mreže, uoči predsjedničkih i lokalnih izbora koji će biti održani na proljeće 2018. godine", saopšteno je sinoć.

DPS se zahvalio svim svojim aktivistima, članovima, simpatizerima i onim građanima koji su i ovog puta vjerovali u "našu viziju daljeg razvoja njihovih gradova i Crne Gore, a posebno svim našim novim glasačima, čije nas ukazano povjerenje posebno raduje".

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.