JK ponovo napravila šou u Zvezdama Granda: Pjevača podigla u naručje i vratila na scenu(VIDEO)
Foto: Screenshot

JK ponovo napravila šou u Zvezdama Granda: Pjevača podigla u naručje i vratila na scenu(VIDEO)

Aleksandar Temelkov ponovo se vratio na scenu "Zvezda Granda" i predstavio se makedonskom narodnim pjesmom, a uz pomoć produkcijskog žirija je otpjevao drugu numeru. Uz pjesmu "Kilo dole, kilo gore" od Mileta Kitića mladi Makedonac napravio je pravi šou jer je išao od stola do stola da pozdravi članove žirija.

Kad je došao do stola Jelene Karleuše ona je pjevača podigla u naručje i vratila na scenu, a svi u studiju su plakali od smijeha.

Uz sedam glasova slavio je prolazak u baraž, a Saša Popović je nakon njegovog nastupa istakao da je jedan od najupornijih takmičara jer učestvuje već četvrtu sezonu. 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.