Uskoro letovi iz Tirane ka Podgorici
Ilustracija

Air Albania

Uskoro letovi iz Tirane ka Podgorici

Novi albanski nacionalni avioprevoznik, Air Albania, koji bi trebao da počne da radi sljedeće godine uz podršku Turkish Airlines-a, planira u početku da uspostavi linije iz Tirane prema nekoliko gradova u bivšoj Jugoslaviji.

Albanski premijer, Edi Rama, koji je lično bio uključen u uspostavljanje te aviokompanije, najavio je da će letovi iz Tirane biti pokrenuti ka Podgorici, Prištini, Sarajevu, Skoplju i Zagrebu, prenosi SEEbiz.

"Veoma sam zahvalan i predsjedniku Turske, i izvršnom direktoru Tuskish Airlines-a što su nam pružili njihovu dragocjenu pomoć. Blizu smo finalizacije projekta i nadam se da će prvi letovi uskoro biti pokrenuti", rekao je Rama.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.