Detalji jučerašnje pucnjave u Igalu
Foto: Radio Herceg Novi

Pucao u bivšu pa se ubio

Detalji jučerašnje pucnjave u Igalu

Nikšićanin Miodrag Kršikapa (56) juče je u blizini lokala „Boem“ u Igalu teško ranio Olgu Perović (45) iz Herceg Novog, a potom izvršio samoubistvo.

Tragedija se dogodila oko 10 sati ujutru, kada je Kršikapa Perovićevu, sa kojom je ranije bio u vezi, pokušao da ubije kratežom. 

Ona je sa teškim povredama prebačena u Opštu bolnicu Meljine, gdje je medicinski zbrinuta.

Kako je za Pobjedu rekao dr Goran Komatina, pacijentkinja je primljena na odjeljenje hirurgije nešto poslije 10 sati u veoma teškom stanju, sa prostrelnim ranama.

"Riječ je o teškim tjelesnim povredama, desna strana grudnog koša i desna ruka bili su skoro razneseni. Desna nadlatkica je skroz smrskana. Nakon više od sat komplikovane operacije uspjeli smo da zbrinemo povrijeđenu. U šok sobi je i dalje je u teškom tjelesnom stanju. Životno je ugrožena, ali su vitalni parametri za sada stabilni. Do daljnjeg ostaje na odjeljenju, radimo sve što možemo da je što bolje zbrinemo", kazao je juče poslijepodne dr Komatina, koji je sa timom saradnika bolnice u Meljinama reagovao u rekordnom roku i zbrinuo povrijeđenu.

Uviđaj je, u prisustvu službenika CB Herceg Novi i balisti- čara iz Forenzičkog centra, obavila državna tužiteljka Tanja Čolak-Deretić. Tokom uviđaja izuzeti su određeni dokazi koji će biti poslati na vještačenje, a tijelo Kršikape je poslato na obdukciju.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.