Zatvoren granični prelaz sa Hrvatskom, Crnu Goru niko nije obavijestio

Najjužniji hrvatski granični prelaz Vitaljina-Kobila

Zatvoren granični prelaz sa Hrvatskom, Crnu Goru niko nije obavijestio

Hrvatski autoklub objavio je na svom sajtu da će od danas biti zatvoren najjužniji hrvatski granični prelaz Vitaljina-Kobila, prema Crnoj Gori.

O tome, međutim, u crnogorskoj graničnoj policiji zvanično nijesu obaviješteni, saznaje Radio Jadran.

"Od 26. novembra do 1.jula 2018. za sav promet biće zatvoren granični prijelaz Vitaljina, zbog radova. Moguće je koristiti granični prijelaz Karasovići", najavljeno je na sajtu HAK-a.

Za ovu vijest Jadran je prvo saznao od nekih stanovnika Vitaljine, koji često dolaze u Herceg Novi i koriste prelaz Vitaljina-Kobila, pa putem HAK-ovog portala, a onda su jutros to potvrdili pripadnici granične policije Postaje Gruda na Vitaljini.

"Tačno je, prelaz će do daljnjeg biti zatvoren za promet, jer se gradi novi", kratko je kazao službenik na hrvatskoj strani.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.