DF Cetinje: Opozicijo, ako vas ko dira obratite nam se za pomoć
DF

Rado će zaštiti kolege iz opozicije

DF Cetinje: Opozicijo, ako vas ko dira obratite nam se za pomoć

Demokratski front Cetinje pozvao je opozicione partije da se njima obrate za pomoć ukoliko večeras ili sjutra "budu imali bilo kakvih porblema".

"Izborni štab DF Cetinje izražava zabrinutost zbog poslednjih dešavanja u Prijestonici. Moramo konstatovati da nismo iznenađeni ovakvim djelovanjem DPS-a i njihovih plaćenih kriminalaca, jer je ovo nešto što je nama u DF-u postalo potpuno uobičajeno za ambijent koji su oni kreirali, a tu gorku borbu vodimo već duži vremenski period i do sada smo pokazali da se ne bojima ove kriminalne organizacije, te da nas i ne smiju baš tako lako da udare", navodi se u saopštenju DF cetinje.

Poručuju da je za Prijestonicu u ovom trenutku najbitniji mir i sloga.

Iz DF Cetinje su dodali da će "rado zaštititi" kolege iz opozicije.

"Baš kao što je to sinoć u studiju RTCG-a uradio naš nosilac liste Đuro Kapa koji je spriječio veće incidente", zaključuje se u saopštenju.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.