Vujanović gost Bin Zajeda na trci Formule I u Abu Dabiju
Sa susreta

Dobri i prijateljski odnosi dvije države

Vujanović gost Bin Zajeda na trci Formule I u Abu Dabiju

Drugog dana posjete Ujedinjenim Arapskim Emiratima Predsjednik Crne Gore Filip Vujanović se sastao Šeikom Mohamedom Bin Zajedom al Nahjanom Krunskim Princom Abu Dabija.

 Vujanović je upoznao Bin Zajeda sa aktuelnom političko-ekonomskom situacijom u Crnoj Gori ističući rast BDP u ovoj godini, kao i značaj crnogorskog članstva u NATO.

Broj međusobnih posjeta na visokom nivou potvrđuje izuzetno dobre i prijateljske odnose dvije države - saopšteno je iz predsjednikovog kabineta.

 Bin Zajed poželio dobrodošlicu  Vujanoviću saglašavajući se sa ocjenom o veoma dobrim međudržavnim odnosima.

Tokom susreta, razgovarano je o bilateralnim odnosima i mogućnostima njihovog unapređenja u zajedničkom interesu. Konstatovani su veliki potencijali unapređenja saradnje, prvenstveno u ekonomsko-investicionoj sferi - stoji u saopštenju.

Završnog dana posjete Vujanović će biti gost Šeika na trci Formule I Etihad Grand Prix koja se održava u Abu Dabiju.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.