Igalo: Nikšićanin iz puške pucao u Novljanku  pa izvršio samoubistvo
Sa lica mjesta, foto:Radio Jadran

Tragedija u Herceg Novom

Igalo: Nikšićanin iz puške pucao u Novljanku pa izvršio samoubistvo

U Igalu jutros se desio pokušaj ubistva i samoubistvo, potvrdila je crnogorska policija.

Naime, Nikšićanin M.K. (56) je jutros u Igalu nakon što je pucao u O.P. (46) iz Herceg Novog kojoj je nanio povrede, sa kojom je prema medijskim navodima bio u vezi, izvršio samoubistvo.

"Događaj je prijavljen Dežurnoj službi CB Herceg Novi jutros od strane građanina. Izlaskom na lice mjesta, ispred ugostiteljskog objekta „Boem“, došlo se do saznanja na osnovu kojih se sumnja da je M.K. jutros je iz vatrenog oružja – puške tzv. kratež ispalio više hitaca u pravcu O.P. od kojih je ona zadobila prostrelne rane u predjelu grudnog koša. Nakon toga M.K. je, sumnja se, upotrebom iste puške izvršio samoubistvo", saopštila je Uprava policije.

O svemu je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je rukovodio uviđajem na licu mjesta.

O.P. je  prebačena u bolnicu u Meljinama radi hirurškog zahvata i liječenja.

Tijelo M.K. će biti transportovano na Odjeljenje sudske patologije u KCCG u Podgorici radi vršenja obdukcije - zaključuju iz UP.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.