Crnogorci uhapšeni u Beogradu: U automobilu Nikole Pekovića pronađena droga i oružje
Nikola Peković

Pritvor do 30 dana

Crnogorci uhapšeni u Beogradu: U automobilu Nikole Pekovića pronađena droga i oružje

Policija u Beogradu uhapsila je Radojka T. (35), Ivana G. (30), obojicu iz Crne Gore, jer su posjedovali nelegalno oružije, a Ivana i zbog manje količine kokaina.

Osumnjičeni Radojko T. i Ivan G. su, uz krivičnu prijavu, privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, koji im je nakon saslušanja odredio pritvor do 30 dana.

Automobil "audi A4", u kojem su se nalazili uhapšeni, u vlasništvu je NBA košarkaša i doskorašnjeg direktora KK Partizan, Nikole Pekovića.

"U tom vozilu u posebno prepravljenoj pregradi nađeni su revolver "ruger", pištolj "golan" izbrušenih fabričkih brojeva i više komada muncije za pištolj različitog kalibra", kaže izvor.

Alo

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.