Rasvijetljene dvije teške krađe u Danilovgradu
Ilustracija

Rasvijetljene dvije teške krađe u Danilovgradu

Policija Danilovgrada rasvijetlila je dva krivična djela teška krađa.

"Službenici OB Danilovgrad će nadležnom tužiocu podnijeti krivičnu prijavu protiv N.M. iz Nikšića zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teška krađa na štetu AD Jugopetrol iz Danilovgrada, 2010. godine, i tom prilikom otuđio veću količinu skupocjenih alkoholnih pića, cigareta i novca", saopšteno je iz Uprave policije.

Protiv N.M. će biti podnijeta krivična prijava u narednom periodu jer se on nalazi u ZIKS-u na izdržavanju kazne za drugo krivično djelo.

Takođe, rasvijetljeno je i krivično djelo teška krađa počinjenjeno 2013. godine na štetu I.B. iz Danilovgrada, i tom prilikom lišili slobode S.M. iz Danilovgrada zbog sumnje da je počinio ovo krivično djelo.

On je, kako se sumnja, iz kuće oštećenog otuđio zlatni nakit, novac, ručne satovi, lap top, kao i druge skupocjeni predmeti čija ukupna vrijednost, po izjavi oštećenog prelazi 100.000 eura.

"O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se S.M. liši slobode i da mu se privede uz poseban izvještaj kao dopunu krivične prijave zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teška krađa", saopšteno je iz UP.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.