Bračni par iz Podgorice oteo Albanca: Fizički ga zlostavljali i primoravali na teške poslove
Ilustracija

Nanijeli mu teške tjelesne povrede

Bračni par iz Podgorice oteo Albanca: Fizički ga zlostavljali i primoravali na teške poslove

Postupajući po prijavi od 23. novembra ove godine koju je podnio J.T. (56) iz Albanije, policija je lišili slobode bračni par H.A. (52) i G.S. (44), oboje iz Podgorice, zbog sumnje da su počinili krivično djelo protivpravno lišenje slobode u sticaju sa krivičnim djelom zlostavljanje i u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda.

"Oni su, kako se sumnja, tokom proteklih šest dana fizički zlostavljali i primoravali oštećenog J.T. da obavlja različite teške fizičke poslove. Tom prilikom su mu nanijeli povrede a takođe poslednja dva dana nisu mu, kako se sumnja, davali ni hranu", saopšteno je iz Uprave policije.

Oštećeni J.T. je smješten u KBCG gdje su mu konstatovane teške tjelesne povrede i gdje je on zadržan radi daljeg liječenja.

O svemu je upoznat državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se H.A. i G.S. liše slobode i da mu se privedu uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili navedena krivična djela. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.