Aleksa Bečić

Bečić čestitao Dan Opštine

"Bar primjer kako sve može da padne u vodu kad se opština vodi na neodgovoran način"

Lider Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić čestitao je svim građankama i građanima Bara Dan opštine.

"Grad Stare masline, u kojem srce Mediterana kuca punim damarom, jedan je od onih koji imaju najviše pretpostavki za uspješan razvoj i dostizanje bogatog životnog standarda svih njegovih građana", naveo je Bečić u čestitki.

Dodaje da je Bar i primjer kako sve to može da padne u vodu ukoliko se opština vodi na neodgovoran i neprihvatljiv način.

"Uz želju da Bar u najbližem periodu dobije vlast koja će se prema njegovim bogatstvima odnositi domaćinski, vodeći računa o opštem interesu građanki i građana  Bara, još jednom čestitam Dan opštine", zaključio je Bečić.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.