Povjerenje DPSu u Baru svakodnevno jača

Povjerenje DPSu u Baru svakodnevno jača

U srijedu je održana sjednica Izvršnog odbora DPS Bar, kojoj su prisustvovali koordinatori za Bar, član Predsjedništva DPS CG Branimir Gvozdenović i član Izvršnog odbora DPS CG Goran Jevrić.

Tema sjednice Izvršnog odbora bila je „analiza Nacrta budžeta Opštine Bar za 2018. godinu“.

Dogovoreno je da članovi organa Partije uzmu aktivno učešće na javnoj raspravi koju realizuje Opština Bar o prijedlogu budžeta za 2018. godinu,  kako bi dali prijedloge za dopunu Budžeta,  potencirajući projekte koji će odgovarati interesima svih građana Bara, saopšteno je iz barskog odbora DPSa.

Na sjednici je bilo riječi o jačanju kadrovskog kapaciteta organa Partije.

Jedan od zaključaka je da se u narednom periodu nastave aktivnosti na proširenju postojećih saziva organa Partije novim članovima, u cilju stvaranja dodatne energiju u radu partijske infrastrukture. Analizirani su projekti koji se realizuju na području opštine Bar. Konstatovano je da je do sada realizovan veliki broj projekata na području svih Mjesnih zajednica, te da će se izvođenje započetih i planiranih radova sprovoditi utvrđenom dinamikom - navodi se u saopštenju.

Ocijenjeno je da povjerenje Demokratskoj partiji socijalista u Baru svakodnevno jača, kako zbog kvalitetnog rada organa Partije na svim nivoima, tako i zbog razmijevanja koje Partija iskazuje u svakodnevnoj komunikaciji sa biračima.

U kontekstu obezbjeđivanja novih radnih mjesta u Baru, kao jednom od ključnih prioriteta, lokalni partijski organi su zaduženi da predlože načine povećanja potencijala za nova zapošljavanja u poljoprivredi, turizmu, ugostiteljstvu i dr. - zaključuju iz barskog DPSa.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.