Radnik Volija pao sa prvog sprata, teško povrijeđen

Propao kroz zaštitnu ceradu

Radnik Volija pao sa prvog sprata, teško povrijeđen

Radnik obezbjeđenja Marinko Madžgalj (30) teško je povrijeđen juče oko 11 sati na otvaranju marketa ,,Naš diskont“ na Zabjelu kada je sa prvog sprata propao kroz zaštitnu ceradu.

Kako je Pobjedi saopšteno iz Kliničkog centra Crne Gore, Madžgalj je primljen sa povredama glave i grudnog koša i smješten je na odjeljenju Intenzivne njege.  

Pobjeda prenosi da je sinoć stanje Madžgalja bilo je stabilno. Istraga će utvrditi kako je došlo do nezgode.

Sinoć su se iz kompanije „Voli“ oglasili saopštenjem, navodeći da Madžgalj nije bio na radnom zadatku u vrijeme nesreće.

- Radnik koji se na našu veliku žalost povrijedio u novootvorenom marketu u tom trenutku nije bio na svom radnom mjestu, tj. nije imao radni zadatak u tom djelu objekta – saopštili su iz Volija.

Dodali su da je „ugrozio svoj život nepažnjom, samoinicijativno“, krećući se u dijelu zgrade u kojem nije dozvoljen ni ulaz ni prolazak.

- Duboko žalimo zbog toga što se dogodilo i uz našeg smo kolegu i njegovu porodicu, sa velikom željom da se što prije oporavi i pružamo svu potrebnu podršku – saopštili su iz kompanije ,,Voli“, prenosi portal Analitika.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.