Zahtijevao povišicu od šefice, a dobio seks
Ilustracija

Šokantna ispovijest

Zahtijevao povišicu od šefice, a dobio seks

Pričekao sam da svi odu prije nego što sam prišao šefici. Predložila je da o tome razgovaramo u njenoj kancelariji.

Mladić je pokleknuo iskušenju i završio u klinču sa svojom šeficom. Sada traži savjet na portalu "The Sun", od njihove kolumnistkinje Drage Didri jer ima djevojku, a želi da ponovi seks sa šeficom.

Ovo je njegova priča:

Draga Didri,

Ostao sam nakon posla kako bih šeficu pitao za povišicu, ali nekako se to završilo seksom u njenoj kancelariji.

Radim u multinacionalnoj kompaniji i ta žena mi je šefica tri godine. Ja imam 22 godine, ona 31.

Učio sam svoj posao i znam da ga radim dobro. U zadnje vrijeme sam preuzeo veće odgovornosti, pa mi je otac rekao kako je došlo vrijeme da tražim veću platu.

Jedno popodne prošlog mjeseca sačekao sam da svi odu prije nego sam prišao šefici, a ona je predložila da o tome razgovaramo u kancelariji.

Objasnio sam joj da smatram da zaslužujem povišicu, a ona je rekla kako ne želi da napustim kompaniju i složila se da me unaprijedi i da dobijem veću platu.

Zatim je došetala do stolice na kojoj sam sjedio i stavila ruke na moja ramena. Sagnula se i poljubila me u glavu.

Okrenuo sam se i odjednom smo bili jedno preko drugoga, ljubili smo se i dirali. Vodili smo ljubav na podu njene kancelarije, i bilo je nevjerovatno dobro. Kasnije se nasmijala i rekla: "Najpametnije je da ovo zadržimo za sebe."

Ja imam djevojku. Ona ima 20 godina i zajedno smo 18 mjeseci, ali seks nam nije ni približno dobar kao što je bio ovaj sa šeficom.

Inače, moja šefica je u braku i ima sina, ali nekako ne mogu da je izbacim iz glave. Sada sa mnom razgovara samo kada je riječ o poslu i ne znam šta misli o meni.

Dio mene osjeća sram zbog toga što se dogodilo, a dio to želi da ponovi.

Naša kompanija uvijek napravi veliku zabavu za Božić i to je uvijek u nekom lijepom hotelu. Razmišljam da tamo rezervišem sobu i pokušam da nagovorim šeficu da u njoj provede noć sa mnom.

Didri odgovara:

Vaša šefica zna da bi dalje intimno druženje ugrozilo i njenu i vašu poziciju u toj kompaniji. To bi, takođe, moglo da uništi njen brak. Ona je u pravu kad vraća stvari između vas na poslovnu distancu.

Umjesto da rezervišete sobu, platite sebi taksi, idite kući i dalje se držite od pića.

Prihvatite da je to što se dogodilo bilo jednokratno, pogrešno i krenite dalje. Seks sa djevojkom možda nije savršen, ali to nije razlog za preljubu.

Sada znate kako seks može biti dobar pa iskoristite svoje iskustvo sa šeficom i unesite novi život u intimu sa svojom djevojkom. I ona će biti oduševljenija ako joj priuštite više užitka u seksu.

Alo.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.