Herceg Novi: Pretresima pronađen pištolj, praškasta materija nalik na heroin i drugi predmeti
Foto: Uprava policije

Herceg Novi: Pretresima pronađen pištolj, praškasta materija nalik na heroin i drugi predmeti

Policija je danas u Herceg Novom izvršila pretrese kuća i drugih prostorija koje koriste S.D. (32), P.Đ. (26), M.J. (27) i D.T. (34), sva lica iz Herceg Novog.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, pretresom u stanu koji koristi M.J. pronađeno je i oduzeto: drvena palica tzv. bejzbolka, četiri mobilna telefona u kojima su se nalaze tri SIM kartice različitih operatera, gasni pištolj marke „Autom pistole“ kalibra 8 mm sa okvirom, PVC kesa sa sadržajem praškasta materija svijetlobraon boje, nepoznatog projekla, nalik na opojnu drogu heroin, težine oko 75 grama, kao i vaga za precizno mjerenje proizvodjača „Vivax“ na kojoj je bilo tragova praškaste materije svijetlobraon  boje. 

Oduzeti predmeti biće upućeni u Forenzički centar radi vještačenja.

O događaju je obaviješten državni tužilac u ODT u Herceg Novom, kao i državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji će se o kvalifikaciji događaja izjasniti nakon vještačenja. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.