U kafani nakon svađe izbila tuča, uhapšena trojica Barana
Ilustracija

U kafani nakon svađe izbila tuča, uhapšena trojica Barana

Trojica Barana uhapšeni su zbog sumnje da su počinila krivično djelo nasilničko ponašanje i krivično djelo teška tjelesna povreda.

Barski Centra bezbjednosti je 21. novembra oko 22h, obaviješten od Službe hitne medicinske pomoći da je primljen R.V. iz Bara na ukazivanje pomoći i da su konstatovane teške tjelesne povrede.

Preduzimajući mjere i radnje u cilju rasvijetljavanja ovog događaja, službenici CB Bar su došli do saznanja da je 21.11.2017. godine oko 13,00 časova u ugostiteljnskom objektu „Zadruga“ u Sutomoru, došlo do fižičkog sukoba kojem je prethodio verbalni, saopštila je Uprava policije.

R.V. se nalazio u ovom objektu sa I.Š. i sa osumnjičenim R.G. (49) iz Bara, kada je nakon kraće verbalne prepirke došlo do fizičkog obračuna.

Osumnjičeni R.G. tom prilikom, kako se sumnja, telefonom pozvao braću V.G. (46) i V.G. (46) iz Bara, koja dolaze u navedeni lokal i fizički napadaju oštećene R.V. i I.Š, zadajući im više udaraca po glavi i tjelu nakon čega se udaljavaju u nepoznatom pravcu - naveli su iz policije.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru koji je naložio da se R.G, V.G. i V.G. liše slobode i da mu se privedu uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je su počinili krivično djelo teška tjelesna povreda i krivično djelo nasilničko ponašanje. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.