Vujanović: Uspješnom valorizacijom privrednih resursa Bara unapređujemo našu Crnu Goru
Filip Vujanović

Čestitao Dan Opštine

Vujanović: Uspješnom valorizacijom privrednih resursa Bara unapređujemo našu Crnu Goru

Crnogorski predsjednik Filip Vujanović čestitao je svim građanima i građankama Bara, odbornicima i odbornicama, predsjedniku Skupštine, Radomiru Novakoviću i predsjedniku Opštine Zoranu Srzentiću 24. novembar - Dan opštine.

Vujanović je izrazio žaljenje što zbog međunarodnih obaveza neće biti u prilici da prisustvuje Svečanoj sjednici povodom praznika Opštine.

Predsjednik je u čestitki naveo da je Bar grad duge istorije, formirane na tradicijonalnim vrijednostima multietničkog sklada i poštovanja različitosti.

"Vrijedni ekonomski potencijali i bogata kulturna baština opredjeljuju nas i motivišu da se intenzivnom saradnjom lokalne uprave i državnih organa maksimalno doprinese kvalitetu života građana Bara.
To je naš zajednički interes oličen u opredjeljenju da daljom i uspješnom valorizacijom postojećih privrednih resursa Bara unapređujemo našu Crnu Goru kao prosperitetnu i evropski profilisanu državu u čiji svestrani napredak bezrezervno vjerujemo", naveo je Vujanović u čestitki.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.