Mandić o presudi Mladiću: Ovo je dokaz da je Haški tribunal anti-srpska tvorevina
Andrija Mandić

Mandić o presudi Mladiću: Ovo je dokaz da je Haški tribunal anti-srpska tvorevina

Današnja sramna presuda generalu Ratku Mladiću samo potvrđuje da je Haški tribunal antisrpska tvorevina i da je formiran kako bi vodeći političari i oficiri iz našeg naroda bili predstavljeni kao isključivi krivci za građanski rat na području bivše SFRJ, izjavio je Andrija Mandić, predsjednik Nove srpske demokratije.

„Karakter Haškog suda precizno je opisao sam general Ratko Mladić u svom obraćanju prije nego što će biti udaljen iz sudnice. Dakle, Haški sud nije tijelo koje se bavi utvrđivanjem istine već služi za propagandu velike laži“, kazao je Mandić za portal "IN4S".

Lider NOVE je izjavio da srpski narod nikada neće i ne može, nezavisno od presuda i odluka Tribunala, zaboraviti srpsku vojsku na čijem čelu su bili Radovan Karadžić i general Mladić.

„Ta vojska je obezbijedila opstanak našeg naroda na teritorijama zapadno od rijeke Drine i spriječila da nam se ponovi ono što se dogodilo 1941-45. godine“, kazao član predsjedništva DF-a.

„Lomljenje kičme srpskom narodu ne odvija se samo u Haškom tribunalu, već svuda gdje razni centri moći procjenjuju da predstavljamo problem i prepreku za ostvarivanje njihovih antisrpskih planova, od Podgorice do Beograda i Banjaluke", kazao je Mandić.

„Lično nemam nikakve dileme kako će naši potomci vrednovati žrtvu koju i danas kao narod prilažemo opštoj nacionalnoj stvari i sa kakvim će prezirom osuditi one druge koji će se pridružiti antisrpskom horu koji je iskoristio priliku da laž proglasi za istinu" zaključio je  Mandić.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.