SD: Jeftinim manipulacijama SDP prikriva svoju nemoć
Sa konvencije

Nijesu dali saglasnost

SD: Jeftinim manipulacijama SDP prikriva svoju nemoć

Članovi OO SD Cetinje i kandidati na listi “Socijaldemokrate - Dosljedno, da Prijestonica bude prva”, Branislav Stamenković, Sabina Kazamanović i Božidar Proročić, reagovali su povodom jučerašnjeg priloga Socijaldemokratske partije, u kojem se, u okviru izbornog materijala koji je dostavila SDP, njihove slike pojavljuju u gro planu kadrova iz tog priloga.

“Zaista je neprimjereno i nemoralno, da ne kažemo neljudski, što SDP Cetinje zloupotrebljava naše ličnosti radi svoje promocije na ovakav način. Želimo da napomenemo da smo mi članovi OO SD Cetinje i da smo svojeručnim potpisom prihvatili kandidaturu za odbornike na listi “Socijaldemokrate - Dosljedno, da Prijestonica bude prva”. Predstavlja nam čast i zadovoljstvo što smo dio najbolje liste koja učestvuje na ovim lokalnim izborima", saopštili su iz SD-a.

Kako su kazali, nijesu dali saglasnost da se njihova lica pojavljuju u predizbornom materijalu SDP-a, niti bi je ikad i dali onima koji se služe ovakvim prizemnim podvalama.

"Socijaldemokrate Cetinja su vodile korektnu i kulturnu kampanju i zaista nismo željeli da budemo uvučeni u bilo kakva politička prepucavanja i jeftine marketinške trikove. I to očekujemo od naše političke konkurencije. Ne moramo misliti isto, ali makar budimo ljudi", navodi se u njihovom saopštenju.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.