Nikšić: U toku noći sa parkinga krao auta, sproveden u ZIKS
Ilustracija

Nikšić: U toku noći sa parkinga krao auta, sproveden u ZIKS

D.T. (19) iz Nikšića uhapšen je zbog sumnje da je počinio šest krivičnih djela teška krađa.

"On je ova krivična djela, kako se sumnja, počinio na način što je u period od 01.09.2017. godine do 26.10.2017. godine, u toku noći sa parking prostora otuđivao putnička motorna vozila različitih marki. On je, sumnja se, otuđio ukupno šest motornih vozila", saopšteno je iz Uprave policije.

Službenici CB Nikšić su pronašli veći broj vozila i vratili ih vlasnicima.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću koji je naložio da se D.T. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio šest  krivičnih djela teška krađa. Nakon salušanja, D.T. je sproveden u ZIKS radi izdržavanja kazne zatvora izrečene zbog ranije počinjenih krivičnih djela.

Nadalje, službenici CB Nikšić su rasvijetlili krivično djelo teška krađa, i tom prilikom lišili slobode malojetnog B.N. (16) iz Nikšića zbog sumnje da je počinio ovo krivično djelo.

"On je, kako se sumnja, 08.10.2017. godine, u toku noći otuđio putničko motorno vozilo marke „Passat“ sa parking prostora ispred zgrade u kojoj živi oštećeni.

Vozilo je pronađeno i vraćeno vlasniku", saopšteno je.

O događaju je obaviješten državni tužilac za maloljetnike u ODT u Nikšiću koji je naložio da mu se B.N. privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teška krađa. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.