Vazduhoplovstvo Vojske CG da nesmetano izvršava sve povjerene zadatke i dužnosti

General Daković obišao Vazduhoplovstvo Vojske Crne Gore

Vazduhoplovstvo Vojske CG da nesmetano izvršava sve povjerene zadatke i dužnosti

Vršilac dužnosti načelnika Generalštaba Vojske Crne Gore brigadni general Ilija Daković sa saradnicima je obišao Vazduhoplovstvo Vojske Crne Gore.

Zamjenik komandanta VVCG potpukovnik Nenad Pavlović je upoznao generala Dakovića sa stanjem u jedinici i potrebama za njen dalji razvoj i unapređenje kapaciteta, kao i sa težišnim zadacima predviđenim za naredni period.

GetImage3

Na sastanku su razmatrane reforme koje se sprovode u Vazduhoplovstvu, u svjetlu pune integracije u NATO, te modeli unapređenja uslova rada u toj jedinici.

V.d. načelnika Generalštaba je izrazio zadovoljstvo stanjem u jedinici i istakao da će Generalštab i Ministarstvo odbrane uložiti maksimalne napore kako bi obezbijedili uslove da Vazduhoplovstvo Vojske Crne Gore nesmetano izvršava sve povjerene zadatke i dužnosti.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.