Andrijevica: Uhapšen zbog prijetnji sinu, pištolja i municije
Ilustracija

Andrijevica: Uhapšen zbog prijetnji sinu, pištolja i municije

Policija je juče postupajući po operativnim podacima, lišila slobode jedno lice osumnjičeno da je počinilo krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija i krivično djelo nasilje u porodici i porodičnoj zajednici.

"Naime, službenici OB Andrijevica su, 21. novembra, postupajući po operativnim saznanjima i po prijavi M.D. (46) iz Andrijevice da mu u porodičnoj kući, otac M.D. (74) iz Andrijevice, upućuje prijetnje, izašli na lice mjesta i izvršili pregled ovog lica. Tom prilikom, policijski službenici su pronašli i oduzeli pištolj marke CZ M-57 kalibra 7,62 mm, 97 komada pištoljskih metaka kalibra 7,62 mm, 48 komada puščanih metaka kalibra 8x57 mm, 185 komada puščanih metaka kalibra 7,9 mm, u ilegalnom posjedu", saopšteno je iz Uprave policije.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Beranama koji je naložio da se M.D. (74) liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija i krivično djelo nasilje u porodici i porodičnoj zajednici. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.