Dvostruki strijelac s terena odjurio u bolnicu na rođenje sina
Rajan Kolklo

Nesvakidašnja scena

Dvostruki strijelac s terena odjurio u bolnicu na rođenje sina

Fudbaler engleskog Vigan Atletika Rajan Kolklo postao je viralni heroj nakon što je na nedjeljnom ligaškom meču dao dva gola, a zatim u 60. minuti meča izašao iz igre i odjurio u bolnicu da prisustvuje rođenju sina.

Vigan je u 18. kolu Prve engleske lige (League One) u nedjelju savladao ekipu Donkaster Roversa rezultatom 3:0. Najbolji igrač utakmice bio je 22-godišnji napadač Kolklo koji je bio dvostruki strijelac za Vigan, prenosi Anadolija.

Kolklo je u 58. minuti meča postigao gol za visoko vođstvo svog tima od 3:0 i zatražio od trenera da ga zamijeni na terenu.

Dvije minute kasnije izvršena je izmjena, a Kolklo je s terena odjurio u bolnicu kako bi bio pored supruge koja mu je u tim trenucima rađala drugog sina.

nintchdbpict000368487717

"Osjećam se fantastično što slavim pobjedu, dva data gola i rođenje sina. Bio je to het-trik za mene. Hvala svima na čestitkama i podršci", poručio je fudbaler posredstvom društvenih mreža.

Vigan nakon 18 utakmica ima 39 bodova i zauzima drugo mjesto na tabeli League One koja je treći rang fudbalskog takmičenja u Engleskoj.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.