Budva

Bečić čestitao Dan Opštine

"Vlast da nastavi da radi na planu uvođenja reda u sveukupni život Budve"

U ime Demokratske Crne Gore i u svoje ime predsjedniku Opštine Budva, predsjedniku SO Budva i svim Budvankama i Budvanima čestitam Dan opštine, naveo je predsjednik Demokratske Crne Gore u čestitki.

Prema riječima Bečića prijestonica turizma, kraljica Mediterana, posljednjih godinu dana svjedoči "kako se odgovornom politikom i savjesnim vođenjem u njoj može živjeti u skladu sa onim što su očekivanja građana od jedne lokalne uprave".

"Pokazala je i da smjenjivost vlasti u Crnoj Gori nije nikakav bauk, nego da, naprotiv, djeluje ljekovito i konsolidujuće po život u jednoj opštini. S uvjerenjem da će u Budvi nastaviti da se radi na planu uvođenja reda u sveukupni život grada, još jednom vam čestitam Dan opštine", kazao je Bečić.
 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.