Ovo su dva najgrublja znaka u horoskopu
Džerard Batler, ilustracija

Ovo su dva najgrublja znaka u horoskopu

Za njih kažu da su kruti i bezosjećajni. Ne umiju da iskažu osjećanja, a nježne i lijepe riječi nikako da im izađu na usta.

Lav 

Osobe rođene u znaku Lava nemaju problem da se otvore, ali zašto bi to radili kad ima i ljepših stvari od toga, kao na primjer da drugi njima iskazuju ljubav. 

Sujeta ih svakodnevno sprječava u bilo čemu što bi godilo drugoj strani. Njima je najteže da kažu "izvini", "hvala", "volim te"... 

Jarac 

Na prvi pogled, Jarac djeluje hladno i arogantno kao nijedan drugi znak Zodijaka. 

Međutim, u odnosu na Lava, kada malo zagrebete ispod površine, uvidjećete da je Jarac jako osjećajan i topao, ali da jednostavno sebi ne dozvoljava takva "poniženja" od otvaranja.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.