Užas: Djevojčica bila zarobljena 5 dana, silovalo je 20 muškaraca
Otmičari

Užas: Djevojčica bila zarobljena 5 dana, silovalo je 20 muškaraca

Policija je spasila djevojčicu (14) koja je drogirana držana u zatočeništvu pet dana, pri čemu je bila prisiljena imati seksualne odnose s 20 muškaraca.

Ona je spašena kada je policija primijetila kako pokušava pobjeći kroz prozor u donjem vešu,prenosi Radio Sarajevo.

Tinejdžerku su u gradu Koventri u Velikoj Britaniji otela trojica muškarca koji su objavili njene fotografije na sajtu za poslovnu pratnju, tvrdeći da ima 18 godina, javlja britanski Independent.

Džejk Kejns (21)  Brandon Šarpls (20) and Džek Mikinali (21) su osuđeni zbog seksualne eksploatacije djeteta.

Kejns je proglašen krivim i za kreiranje i distribuiranje fotografija. Sva trojica su uhapšena kada je policija ušla u kuću pošto su ugledali djevojčicu koja se spušta niz prozor kupatila na prvom spratu samo u donjem vešu.

Pokrenuli su istragu o nestalim osobama pošto je djevojčica nestala iz kuće.

"Ova tri muškarca su bila uključena u šokantnu eksploataciju mlade djevojke", rekao je detektiv Džon Barker.

"Kejns je u početku tvrdio da ne poznaje djevojčicu, ali je kasnije promijenio priču pošto je identifikovan i nakon što je utvrđeno da je sa svog bankovnog računa platio oglase na sajtu za poslovnu pratnju".

Udruženje za zaštitu djece NSPCC pohvalilo je "nevjerovatnu hrabrost" djevojčice.

"Ovi predatori ciljali su ranjivu djevojčicu i priuštili joj nezamislivo nasilje. Ovo je uznemirujući primjer načina na koji zlostavljači manipulišu svojim žrtvama, navodeći ih da misle kako nema šanse za bijeg. Djevojčica je pokazala nevjerovatnu hrabrost i sad je najvažnije da primi podršku koja joj je potrebna kako bi se oporavila od tih groznih iskustava", rekla je potparolka NSPCC.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.