Crnogorska snajka se pohvalila gestom svog dragog (FOTO)
Katarina Grujić

Crnogorska snajka se pohvalila gestom svog dragog (FOTO)

Pjevačica Katarina Grujić već nekoliko mjeseci je u vezi sa dečkom koga na sve načine pokušava da sakrije od očiju javnosti.

Katarina uživa u romansi sa crnogorskim biznismenom Kostom, a sada se pratiocima na Instagramu pohvalila gestom koji joj je priredio izabranik srca.

Naime, Kosta je istetovirao Katarinino ime na ruci, što je nju ostavilo bez teksta.

Untitled

Foto:Instagram

- U razdoblju od rođenja do smrti, najvažnije je da nađeš nekog svog, kome mozeš otvoriti dušu. Iskazati mu svoja osjećanja, bez ikakvog straha da ćeš biti pogrešno shvaćen. S kim ćes zajedno koračati i kroz najveće probleme. Nekoga, kome ćes čak i nesavršen - biti najbolji. Na koga možeš računati i dok toneš i dok letiš. Uostalom, nije poenta postati milioner, iskopati gusarsko blago, osvojiti svijet. Poenta je naći srodnu dušu - napisala je pjevačica uz fotografiju,piše Alo.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.