Podgoričanin uhapšen zbog oduzimanja vozila
ilustracija

Podgoričanin uhapšen zbog oduzimanja vozila

Podgorička policija je u kratkom roku rasvijetlila krivično djelo oduzimanje vozila i tom prilikom uhapsila I.R. (41) iz Podgorice osumnjičenog da je počinio ovo krivično djelo.

Podgoričanina I.R. (41), koji je uhapšen danas, policija sumnjiči da je juče oko 16,20 časova, počinio krivično djelo oduzimanje vozila na način što je je iskoristio nepažnju M.P, vlasnika vozila marke „Renault Megane“ podgoričkih registarskih oznaka, koji je vozilo prethodno ostavio upaljeno, sa ključem u kontakt bravi u ulici Mitra Bakića.

Nakon što je neopaženo ušao u vozilo I.R. se, kako se sumnja, odvezao sa lica mjesta u pravcu ulice Oktobarske revolucije a zatim je vozilo parkirao u ulici Spasoja Raspopovića na Koniku -  naveli su iz policije.

"Kriminalističkom obradom policijski službenici su u kratkom roku identifikovali, locirali i lišili slobode I.R. zbog sumnje da je počinio krivično djelo oduzimanje vozila.Vozilo je pronađeno i vraćeno vlasniku.

O događaju je obaviješten nadležni tužilac u Podgorici koji je naložio da se I.R. liši slobode i da mu se privede uz poseban izvještaj kao dopunu krivične prijave prethodno podnijete po nepoznatom počiniocu, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo oduzimanje vozila.", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.