Radan Raičević

"Može li se nešto pozitivno očekivati od Vlade koja je život u Pljevljima učinila kaznom?"

Čestitke državnih zvaničnika povodom Dana opštine Pljevlja imaju smisla koliko i presipanje iz šupljeg u prazno, smatra Radan Raičević iz Opštinskog Odbora Pokreta za Promjene Pljevlja.

"Obećanja kojima pokušavaju skupiti jeftine političke poene u susret predstojećim izborima su ništa drugo do vrijeđanje zdravog razuma Pljevljaka. Svjesni da im ranije korišćeni mehanizmi (pritiska,ucjena i kupovine ličnih karata) za sticanje podrške kao i nasilno mijenjanje izborne volje građana bez kojih bi u ovom opozicionom bastionu bili na ivici cenzusa ovaj put neće biti dovoljni, tek da nešto kažu rekoše da će u Pljevljima stanje biti poboljšano,da država treba na drugačiji i bolji način da koristi prirodan resurse,kao i da će naš grad biti boje mjesto za život", navodi Raičević.

On kaže da logika nameće pitanja.

"Ko je krivac što danas Pljevljima haraju siromaštvo ,nezaposlenost i aerozagađenje? Da li izjava Duška Markovića, da prirodne resurse treba koristiti na bolji i drugačiji način, optužuje za nesposobnost Vladu kojoj pripada? Može li se nešto pozitivno očekivati od Vlade koja je život u Pljevljima učinila kaznom? Sve prethodno pomenuto, pokazatelj je da DPS na lokalnom i državnom nivou gubi kompas i sigurnim korakom odlazi u političku prošlost.Prostora za manipulaciju više nema, što će potvrditi rezultati kako na predsjedničkim tako i na lokalnim izborima", kazao je Raičević.
 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.