Poginuo od strujnog udara, tijelo visilo sa bandere
Foto: M.Anđela, Novosti

Srbija

Poginuo od strujnog udara, tijelo visilo sa bandere

U Mirijevu u Ulici Predraga Vasića kod broja 19 danas je od strujnog udara poginuo mladić koji je pokušavao da popravi struju u privatnoj kući. Nesrećni mladić imao je 28 godina.

Kako "Novosti" saznaju od vlasnika kuće ispred koje je došlo do tragedije, sve je počelo varničenjem instalacija, nakon čega su na njegov poziv dva radnika EDB izašla na teren.

Jedan radnik je bio na banderi, dok je drugi pomagao sa zemlje. Vlasnik kuće je u jednom trenutku čuo zapomaganje muškarca, ali kad je izašao u dvorište mladića na banderi je već ubila struja.

Na mjesto tragedije su došle tri ekipe vatrogasaca, koje su, nakon što je isključena struja u tom dijelu grada, spustile mladića sa bandere.

Hitna pomoć je pokušala reanimaciju, ali su mogli samo da konstatuju smrt.
 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.