Vujović: DPS je 800 žena Cetinja ostavio bez egzistencije
Dijana Vujović

URA Cetinje

Vujović: DPS je 800 žena Cetinja ostavio bez egzistencije

Demokratska partija socijalista je svojom bahatošću 800 žena sa Cetinja ostavilo bez naknada, saopštila je kandidatkinja GP URA Cetinje za odbornicu Dijana Vujović.

"Ja sam jedna od bivših radnika Košute koja sam izgubila pravo na rad od 1996. godine. Od tada, punih 21 godinu, se nalazim na Zavodu za zapošljavanje. Onda sam izgubila stečeno pravo na doživotnu naknadu majkama, koje je ova vlast izglasala pa nam ih potom uzela. Bahatošću ove vlasti dovedeno je 800 žena iz našeg grada u bezizlaznu situaciju jer su im to bila jedina primanja koja su obezbjeđivala egzistenciju svoje porodice", navela je Vujović. 

Dodaje da je u Građanskom pokretu URA jer je vidjela da su tu "pošteni i pametni ljudi koji se zalažu da pomognu svom narodu i svom gradu".

"Pozivam sve građane Cetinja, posebno majke i omladinu da, kada izađu na birališta, pomisle da biraju sudbinu za sebe, svoju djecu i svoju unučad", zaključila je Vujović.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.