Stanić: Mladi sve više napuštaju Mojkovac
Ivan Stanić

O problemu nezaposlenosti

Stanić: Mladi sve više napuštaju Mojkovac

Problem nezaposlenosti je problem cijele države, pa tako ni Mojkovac nije izuzetak. Često se zbog ovakvog stanja mladi Mojkovčani odlučuju da napuste tu opštinu, pa je iz godine u godinu stanovnika sve manje, kazao je nosilac liste Demokrata na izborima u Mojkovcu Ivan Stanić.

Stanić kaže da je aktuelna vlast učinila sve da radnih mjesta bude što manje, a ona radna mjesta koja još uvijek postoje, već su, navodi on rezervisana.

“Rezervisana za podobne. To dolazi do izražaja pred svake izbore, jer oni koji se ne slažu sa pogubnom politikom koju vodi DPS ostaju bez posla, i bivaju izloženi nevjerovatnom pritisku. Takva politika dovela je do izumiranja ove opštine, pa u Mojkovcu ostaju samo oni koji moraju”, kaže Stanić.

On navodi da mladi koji odu sa svog ognjišta, gotovo se više nikad ne vrate. To je, navodi Stanić, pravi pokazatelj kakvo je stanje i kako vlast brine o mladim.

“Demokrate su od prvog dana osnivanja odlučne u borbi protiv takvih stvari. Odlučno smo zakoračili na svaki pedalj mojkovačke opštine, kako bi svakog domaćina iz ovog kraja dobro upoznali, obišli svako domaćinstvo i razmotrili probleme. Razgovarali smo sa svima, čuli njihove ideje, izložili im naše i uvjerili se u ogromnu podršku koja će u nedjelju rezultirati pobjedom nad DPS-om”, zaključio je Stanić.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.