Pri kraju asfaltiranje ulice Stara pruga u Baru

U dužini od 800m

Pri kraju asfaltiranje ulice Stara pruga u Baru

Koordinator DPS-a za mjesne opštine Bar IV i V, Zarija Franović kazao je da će u narednim danima biti završeno asflatiranje ulice Stara pruga u Bjelišima u dužini od 800m.

“Biće asfaltirana u punom profilu, vrijednost  investicije je 103.000 eura, a finansirana je od kredita KfW banke. Završetkom radova na ovom putnom pravcu, Mjesna zajednica Bar IV će dobiti modernu saobraćajnicu koja predstavlja alternativu u slučaju neprohodnosti nadvožnjaka. U proteklom periodu u MZ Bar IV je urađeno mnogo, izgrađena je kanalizacija u dužini preko 800 metara, posao vrijedan 300.000 eura, takođe finansiran od kredita KfW banke”, saopštio je Franović na konferenciji za medije u mjesnoj zajednici Bar IV.

Kako su naveli iz DPS-a,  povod za još jednu u nizu konferencija ove partije, bio je upoznavanje građana ove Mjesne zajednice i građana Bara sa realizacijom investicionih projekata u ovom dijelu barske opštine.

237225569156689986097035153178061054183265n

“Nakon završetka radova na ulici Stara pruga, nastaviće se sa poslom koji je predviđen Programom uređenja prostora za 2017. godinu”, dodaju iz ove stranke.

Koordinator DPS-a smatra neophodnim da se uporedo sa radovima na ulici Stara pruga završe neki kraci ulica koji gravitiraju prema ovoj ulici.

Kao jedan od prioriteta za naredni period Franović je naglasio rješavanje problema sekundarne vodovodne i kanalizacione strukture u MZ, posebno u naseljima Rena i Ahmetov brijeg, gdje ima problema sa vodosnabdijevanjem.

“Franović je podsjetio da je u pripremi Program uređenja prostora za 2018. godinu, te da će i za narednu godinu biti opredijeljen isti ili veći iznos za Mjesnu zajednicu Bar IV, te da će se radovi izvoditi po prioritetima koje odredi Odbor Mjesne zajednice”, navode iz DPS-a.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.