Bjelopoljci darivali za one koji nemaju, danas raspodjela sakupljene obuće i odjeće
Mustajbašić

Humanitarna akcija

Bjelopoljci darivali za one koji nemaju, danas raspodjela sakupljene obuće i odjeće

Bijelo Polje- Proteklog vikenda u shopping Centru Imperijal NVO Multimedijal u saradnji sa Centrom za socijalni rad Opštine Bijelo Polje drugu godinu za redom uspješno je realizovala humanitarniju akciju sakupljanja korištene zimske, obuće i odjeće za djecu i odrasle.

Prema riječima Admira Mustajbašića direktora Centra za socijalni rad opštine Bijelo Bijelo Polje akcija je protekla u najboljem redu te je odziv Bjelopoljaca ove godine bio još veći. 

IMGL9980

Zadovoljni odzivom sugrađana

"Ove godine je sakupljeno više zimske obuće i odjeće za djecu i odrasle. Ova činjenica me raduje iz razloga što su Bjelopoljci još jednom pokazali svoju humanu stranu i pomogli onima kojima je pomoć potrebna, a to su korisnici naše ustanove koji su u lošoj materijalnoj situaciji. Mi već sjutra krećemo sa raspodjelom sakupljene obuće i ojdeće na teritoriji opštine Bijelo Polje. Naši socijalni radnici već prave spisak korisnika kojima je pomoć najpotrebnija. Nadam se da će u narednih 10 dana intezivnog rada naših zaposlenih sakupljena obuća i odjeća biti raspodjeljena..", kazao je juče Mustajbašić.

Željko Đukić predsjenik NVO Multimedijal je istako da je zadovoljan količinom sakupljene obuće i odjeće i zahvalio se na odličnoj saradnji sa Centrom za Socijalni rad opštine Bijelo Polje i Imperijal shopping centrom koji je i ove godine ustupio svoje prostorije za realizaciju ove humanitarne akcije.
 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.