Tramp: Trebalo je da ostavim košarkaše u zatvoru u Kini
Donald Tramp

Tramp: Trebalo je da ostavim košarkaše u zatvoru u Kini

Američki predsjednik Donald Tramp kaže da je trebalo da ostavi u kineskom zatvoru američke košarkaše koji su bili optuženi za krađu.

Njegova izjava uslijedila je nakon što je otac jednog od košarkaša umanjio značaj Trampove umiješanost u oslobađanje igrača, prenosi AP.

"Ko? Zbog čega je bio tu? Svi žele da izgleda kao da mi je pomogao", rekao je Lavar Bol na pitanje o Trampovoj umiješanosti u ovaj događaj.

Tramp je, sa druge strane, rekao da je pritvor igračima povučen prilikom njegovog sastanka sa kineskim liderom Si Đinpingom, nedavno u Pekingu.

"Sada kada su trojica košarkaša van Kine i spaseni od godina provedenih u zatvoru, Lavar Bol, Lianđelov otac, ne prihvata ono što sam učinio za njegovog sina, i da krađa nije velika stvar. Trebalo je da košarkaše ostavim u zatvoru", poručio je Tramp na Tviteru.

12

Lianđelo Bol, Kodi Rajli i Džejlen Hil, košarkaši univerzitetske ekipe Ju-Si-El-Ej, su, kako agencija podsjeća, bili uhapšeni i ispitani zbog krađe u prestižnim buticima koji se nalaze pored hotela u kom su odsjeli.

Oni su prošle nedellje uputili izvinjenje zbog onog što su uradili i zahvalili Trampu što je pomogao u njihovom puštanju iz zatvora.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.