Odron na tek otvorenom magistralnom putu Petnjica–Podvade
Foto: Radio Petnjica

Pet dana nakon otvaranja

Odron na tek otvorenom magistralnom putu Petnjica–Podvade

Na tek otvorenom magistralnom putu Petnjica – Podvade došlo je danas do odrona.

Predsjednik Vlade Duško Marković obišao je 14. novembra rekonstruisanu dionicu Berane – Petnjica regionalnog puta R-20 Berane – Trpezi – Kalače gdje je poručio okupljenim građanima da će već naredne godine biti započeti radovi na narednoj dionici i da će Petnjičani za tri godine, kada bude završena prioritetna dionica autoputa, stizati za sat i po do Podgorice.

Ali problemi na putu su se pojavili već pet dana nakon njegovog svečanog otvaranja.

image00205f4afc23668f48572eaeac375b9bcafc369ca04a825790c0b9afbe76aed26dd95V696x1237

Foto: Radio Petnjica

Kako prenosi Radio Petnjica riječ je o krivini iznad stadiona u Gusarama gdje je zaštitna mreža vidno oštećena i gdje se veći dio stijene odronio.

"Postoji opasnost da se u tom dijelu dogodi i novi odron ukoliko se ne sanira brzo", prenosi ovaj Radio.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.