Kotor: Izgorio pomoćni objekat zbog neispravnih elektro instalacija
Foto: Skala radio

Nema povrijeđenih

Kotor: Izgorio pomoćni objekat zbog neispravnih elektro instalacija

Na putu prema Špiljarima, večeras je, oko 16 sati i 50 minuta, u požaru potpuno izgorio pomoćni objekat porodice Perović.

Najvjerovatniji uzrok požara je neispravna elektro instalacija. Pretpostavlja se da je došlo do varničenja, a kako je kontejner napravljen od lako zapaljivog materijala, iskra je bila dovoljna da izazove požar. Vatra se širila velikom brzinom, tako da je za nekoliko minuta bilo jasno da će u potpunosti izgorjeti i da ga nije bilo moguće spasiti, piše Skala radio.

Odmah nakon dojave, na lice mjesta su izašli pripadnici kotorske Službe zaštite i spašavanja.

Komandir Maksim Mandić je za Skala radio kazao da nije bilo moguće razvući crijeva, već su vatrogasci gasili vatru naprtnjačama. U gašenju je učestvovalo 10 vatrogasaca sa dvoje vozila.

U objektu je, u trenutku izbijanja vatre, bila Vidosava Perović, koja je uspjela nepovrijeđena da izađe, kazao nam je Mandić.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.