Bečić: Pljevlja mogu i moraju pokrenuti svoju privredu za bolji život građana
Aleksa Bečić

Čestitao Dan opštine

Bečić: Pljevlja mogu i moraju pokrenuti svoju privredu za bolji život građana

Pljevlja, grad sa neprocjenjivim prirodnim bogatstvima, ljepotama i bogatom istorijom, stvaranom vjekovima, može i mora pokrenuti svoju privredu, što bi za rezultat imalo bolji i kvalitetniji život građana, saopštio je predsjednik Demokrata Aleksa Bečić čestitajući dan Opštine Pljevlja.

On je u svoje i u ime Demokratske Crne Gore svim građankama i građanima Pljevalja čestitao 20. novembar, Dan opštine.

"Ne može se od Pljevalja samo uzimati i ne može se Pljevljima uskraćivati ono što im po zakonu i pravdi pripada. Nema tog interesa, lokalnog ili državnog, koji je preči od zdravlja građana Pljevalja i njihovog prava na čist vazduh i zdravu životnu sredinu.Uz uvjerenje da su vrijedni i pošteni stanovnici Pljevalja najbolji garant da dolazi vrijeme bržeg i prosperitetnijeg razvoja njihovog kraja i rješavanja nagomilanih problema, još jednom upućujem iskrene čestitke povodom Dana opštine Pljevlja", kazao je Bečić. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.