Brajović: Pljevlja predstavljaju izazov domaćim i stranim investitorima
Pljevlja

Čestitao Dan opštine

Brajović: Pljevlja predstavljaju izazov domaćim i stranim investitorima

Predsjednik Skupštine Ivan Brajović ćestitao je građanima Pljevalja i lokalnom rukovodstvu 20. novembar - Dan opštine.

Brajović je u čestitki naveo da bogata istorijska, kulturna i privredna baština čine Pljevlja riznicom crnogorskog nasljeđa, koja se mora sačuvati od raznih izazova i devastacija za buduće generacije.

„Najsjeverniji crnogorski grad sa bogatom okolinom, kao i multietničkom i multikonfesionalnom harmonijom, odvajkada je bio želja i put mnogim narodima i pojedincima u kojemu su željeli i ostvarivali svoje životne i egzistencijalne ciljeve“, kazao je Brajović.

Prema njegovim riječima, Pljevlja danas, sa privrednim i poljoprivrednim potencijalima, predstavljaju izazov domaćim i stranim investitorima. 

„Realizacijom započetih i valorizacijom planiranih razvojnih projekata, uz saradnju lokalne i državne uprave, vjerujem da će Pljevlja, kao i do sada, predstavljati dobro mjesto za život i nezaobilazan put za sve ljude dobre volje, vizije i ideje koje će doprinijeti boljem životu građana“, navodi se u čestitki. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.