Toni Cetinski na Trgu nezavisnosti za doček Nove godine
Toni Cetinski

Bogat i raznovrstan novogodišnji program

Toni Cetinski na Trgu nezavisnosti za doček Nove godine

Podgoričane i goste u novodišnjoj noći na Trgu nezavisnosti zabavljaće regionalna pop zvijezda Toni Cetinski.

Naime, Glavni grad Podgorica i ove godine prirediće bogat i raznovrstan novogodišnji program.

Program će 31. decembra biti otvoren dječjim novogodišnjim koncertom. Mališane će zabavljati hor Zvjezdice i solisti, uz animatore Davora Dragojevića, Žarka Žapca i Šantu Pantu. Djeca će se družiti i sa Djeda Mrazom, koji će im dijeliti poklone i slatkiše.

"Nakon toga, nastupiće crnogorski Bend NEON, dok će solističkim koncertom sve prisutne u Novu godinu uvesti hrvatski kantautor Toni Cetinski. Prve večeri 2018. godine, sugrađane i goste Podgorice zabavljaće Vlatko Stefanovski, a novogodišnji program spektakularnim koncertom zatvoriće naš Sergej Ćetković", saopšteno je iz PG Biroa.

Promocija novogodišnjeg programa u Podgorici, koji se organizuje na Trgu nezavisnosti i u podgoričkim hotelima, organizovana je proteklog vikenda u Beogradu, čime je ujedno i započela regionalna kampanja Nacionalne turističke organizacije, pod nazivom „Crna Gora: sunce, snijeg i more”, a u okviru koje su i ostale lokalne turističke organizacije koje organizuju dočeke na otvorenom, predstavile svoje programe.

"Novogodišnja atmosfera u Podgorici počinje već od 19. decembra, rođendana grada, nakon čega će 25. decembra biti otvoren 'Novogodišnji bazar', gdje će svi prisutni u višednevnom programu, biti u prilici da uživaju u raznovrsnoj ponudi", saopštila je direktorica TO Podgorice, Tatjana Popović.

Pored dočeka na Trgu, i podgorički hotelijeri takođe su se potrudili da osmisle bogat novogodišnji program. Tako će u hotelu Hilton nastupiti Marina Visković i Bane Nedović sa bendom, a u hotelu Verde Lux kompleks, u okviru dvodnevnog programa gostovaće Ana Bekuta, Riblja čorba i Atlas bend.

Rtcg

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.