Rakočević: Povratkom DF-a u Skupštinu potvrđeno da bojkot ne postoji
Nikola Rakočević

Jedino mjesto gdje mogu sačuvati biračko tijelo

Rakočević: Povratkom DF-a u Skupštinu potvrđeno da bojkot ne postoji

Demokratski front shvatio je, sa zakašnjenjem, da je Skupština jedino mjesto sa kojeg mogu sačuvati koliko-toliko svoje biračko tijelo u osipanju i da svoje interese najbolje mogu afirmisati upravo kroz institucije sistema, kazao je poslanik DPS-a, Nikola Rakočević.

Rakočević je za Pobjedu saopštio da je povratkom DF-a u Skupštinu potvrđeno da bojkot ne postoji.

"Iako je to bilo jasno kada su se opozicioni poslanici prijavili za skupštinske plate, te da je opozicija u ozbiljnoj krizi jer ne postoji elementarno pitanje o kojem mogu postići konsenzus", rekao je Rakočević.

Sastanci opozicije, prema njegovom mišljenju, "izgledaju kao okupljanja samo zbog medijskog publiciteta, jer su bojkotom sebe doveli u poziciju da sopstvenim radom ne mogu da se eksponiraju, pa moraju osmisliti drugačiji način".

"Donekle im polazi za rukom, uz podršku nekih privatnih, ali i javnih medija, da potpuno periferne teme drže u fokusu, zaboravljajući da to daje veoma kratkoročne efekte, na samo dan ili dva", rekao je Rakočević.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.