Marković: Na Cetinju prepoznajem samopouzdanje, solidarnost i respektabilan politički rad
Duško Marković

Sa predstavnicima Savjeta mladih i nekiliko mjesnih odbora partije

Marković: Na Cetinju prepoznajem samopouzdanje, solidarnost i respektabilan politički rad

Zamjenik predsjednika Demokratske partije socijalista Duško Marković danas je održao sastanak sa omladinom okupljenom oko Savjeta mladih DPS Prijestonice na temu razvojnih i političkih perspektiva Cetinja, navode iz te partije.

On je, kako se precizira mladima posebno ukazao na nedavno usvojeni Zakon o Prijestonici kojim se Cetinju daje posebno mjesto na mapi crnogorskih lokalnih samouprava.

"Cetinje je grad mladih i on će to sve više biti, jer je razvoj ovog grada neupitan, a sa nivoa centralne politike sa posebnim osjećajem pristupa se Prijestonici kao istorijskom i kulturnom simbolu Crne Gore", rekao je Marković.

Zamjenik predsjednika je tokom posjete razgovarao i sa građanima i aktivistima iz tri velika mjesna odbora DPS-a ovog grada. Kazao je da je „Cetinje pomoglo Crnoj Gori kada joj je bilo najpotrebnije“ i da „DPS ni u jednom trenutku nije zaboravio na Cetinjane i Prijestonicu“.

Marković je dalje kazao da su kulturno-istorijske znamenitosti Cetinja razvojni aspekt u koji će se u narednom periodu posebno ulagati.

"Snažna ulaganja u infrastrukturu, turizam i ugostiteljstvo, kao i druge preduzetničke inicijative koje su već otpočele, ozbiljna razvojna platforma na kojoj ćemo zajedno stvarati uslove za značajan broj novih radnih mjesta. Građani Prijestonice, jednako kao i oni u Mojkovcu, Petnjici i Tuzima, i ovom prilikom jasno prepoznaju prednosti izbornog programa i mogućnosti koje nudi DPS", zaključio je zamjenik predsjednika DPS-a.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.