Bijelo Polje: Radnik pao sa visine od 12 metara
Bolnica u Bijelom Polju

Teško povrijeđen

Bijelo Polje: Radnik pao sa visine od 12 metara

Električar Šućro Pućurica (50) iz Bijelog Polja teško je povrijeđen juče oko 10 sati dok je radio na popravci krova u Industrijskoj zoni u naselju Nedakusi.

Pućurica, inače radnik kompanije Franca, nalazio se na ravnom limenom krovu jedne od hala u blizini Imperijala, kada se lim provalio i pao je sa visine oko 12 metara na paletu na kojoj su bile gajbe sa staklenom ambalažom, pišu Dnevne novine.

Usljed pada je zadobio teške povrede.

"Ima serijski prelom rebara sa desne strane, povredu glave, nagnječenje pluća, iščašenje lijevog ramena. Nakon zbrinjavanja u Urgentnom centru, smješten je na Intenzivnu njegu na hiruško ortopedskom odjeljenju Opšte bolnice”, kazao je dežurni ljekar u Hitnoj pomoći dr Miloš Šaponjić DNu.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.