Smederevska Palanka: U udesu poginula dva tinejdžera, dva mladića teško povrijeđena
Ilustracija

Auto izletjelo sa ceste i prevrnulo se

Smederevska Palanka: U udesu poginula dva tinejdžera, dva mladića teško povrijeđena

U saobraćajnoj nesreći u Smederevskoj Palanci poginula su dva tinejdžera od 16 godina, a dvije osobe teško su povrijeđene, javljaju beogradski mediji.

Teže povrede zadobio je takođe 16-godišnjak, kao i mladić od 22 godine koji je, po navodima "Blica" upravljao vozilom.

Nesreća se dogodila jutros u 4.00 u Ulici Kralja Petra prvog.

Mladić Đ. M., koji je upravljao vozilom kao i njegov brat koji se nalazio na mjestu suvozača prebačeni u bolnicu u Smederevskoj Palanci, javio je RTS.

Prema riječima ljekara, Đ.M. je zadobio teže povrede, ima prelom ključne kosti i zadržan je na odjeljenju ortopedije. Njegov brat je prošao sa lakšim povredama i on je pušten kući. 

Dvojica tinejdžera koja su sjedela pozadi su poginula. 

"Tojota jaris" beogradskih registarskih oznaka iz još neutvrđenih razloga izletjela je s kolovoza i prevrnula se.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.