Uhapšen Bjelopoljac: Vozio pijan suprotnom trakom pa se sudario sa ministrom policije i pobjegao
Mevludin Nuhodžić

Nezgoda na putu Berane-Bijelo Polje

Uhapšen Bjelopoljac: Vozio pijan suprotnom trakom pa se sudario sa ministrom policije i pobjegao

Ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić imao je sinoć udes na magistralnom putu Berane - Bijelo Polje, kod tunela Tivran, ali nije povrijeđen.Beranski policijaci su nakon sat vremena pronašli i uhapsili Bjelopoljca A.B.(35) koji je udario vozilo u kojem se nalazio ministar unutrašnjih poslova Melvudin Nuhodžić i pobjegao sa lica mjesta.

Sinoć se oko 22,25 časova, na izlazu iz Berana, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo vozilo marke „VW Golf V“ bjelopoljskih registarskih oznaka kojim je upravljao A.B. (35) iz Bijelog Polja i službeno vozilo marke „Mercedes“ u kojem se nalazio ministar unutrašnjih poslova Melvudin Nuhodžič a kojim je upravljao službenik MUP-a, potvrdila je Uprava policije.

A.B. je upravljajući golfom prešao preko pune središnje linije na lijevu kolovoznu traku, namjenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smjera, i u krivini ostvario kontakt sa vozilom u kojem se nalazio ministar Nuhodžić, a potom se dao u bjekstvo.

"Nakon sat vremena od događaja, službenici CB Berane su zaustavili predmetno vozilo kojim je upravljao A.B. i tom prilikom ga lišili slobode zbog počinjenog prekršaja napuštanje lica mjesta saobraćanje nezgode iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima.Alkotestiranjem je utvrđeno da je A.B. upravljao vozilom pod dejstvom alkohola u organizmu u većoj mjeri od dozvoljene", saopšteno je iz Policije.

Na službenom „Mercedesu“ je nastala manja materijalna šteta a ministar nije povrijeđen, dodali su.

A.B. će, kako je saopšteno, biti priveden sudiji za prekršaje Suda za prekršaje u Beranama uz zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka. 

 


 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.