Pilot na nebu nacrtao džinovski penis, američka mornarica se izvinila
Ilustracija

Vašington

Pilot na nebu nacrtao džinovski penis, američka mornarica se izvinila

Američka mornarica ocijenila je danas kao "neprihvatljiv" pijani humor jednog pilota koji je tokom treninga kondenzacionim tragovima aviona na nebu 'nacrtao' džinovski penis.

Stanovnici malog grada Okanogan u državi Vašington su juče u nevjerici posmatrali kako jedan od aviona iz obližnje baze počinje da leti neobičnom putanjom.

Jedna žena se žalila lokalnoj televiziji, a televizija je zatim zatražila reakciju vojnih vlasti.

U saopštenju mornaričkog vazduhoplovstva se navodi da manevar "nije imao trenažnu vrijednost" i da će "posada biti pozvana na odgovornost".

"Mornarica očekuje od svojih posada da ispune najviše standarde i smatramo to apsolutno neprihvatljivim", piše u saopštenju.

Incident se brzo proširio društvenim mrežama i privukao pažnju medija u vrijeme lavine otkrića o seksualnom uznemiravanju i nasilju.

Navy admits that pilot drew penis in sky https://t.co/TVsJLG81kF pic.twitter.com/C9ryEYYvdU

— The Hill (@thehill) 17. новембар 2017.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.