Pljačkaši upali u kuću teniserke: Opljačkana Venus Vilijams
Venus Vilijams

Pljačkaši upali u kuću teniserke: Opljačkana Venus Vilijams

Nepoznati pljačkaši provalili su u kuću američke teniserke Venus Vilijams na Floridi i iz nje ukrali imovinu vrijednu 400.000 dolara, saopštila je danas policija.

Pljačka se dogodila između 1. i 5. septembra dok je Venus Vilijams igrala na Otvorenom prvenstvu SAD.

Policija nije navela šta je ukradeno, kao i da li ima uhapšenih.

Informaciju o pljački prvo su prenijeli mediji, a potom je i policija potvrdila. Ovo je drugi put za pet mjeseci da policija saopštava informacije vezane za Venus Vilijams tek pošto to mediji prvi objave.

Venus Vilijams je juna ove godine učestvovala u saobraćajnoj nesreći nakon koje je jedan čovjek preminuo.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.