Beograđanin zalutao na Sinjajevini, pronašli ga kolašinski spasioci
Sinjajevina, ilustracija

GPS uređaj pokazao da postoji prečicu, ali od magle nije mogao da se orjentiše

Beograđanin zalutao na Sinjajevini, pronašli ga kolašinski spasioci

Ekipa kolašinskih spasilaca, njihove kolege i policija iz Šavnika, sinoć poslije 21 sat, pronašli su Beograđanina Milana Vujanića, koji je vozilom zalutao na planini Sinjajevini.

Kako kažu u kolašinskoj  Službi zaštite, od Miška Kujovića, vlasnika auto-servisa, dobili su informaciju da se izgubio čovjek koji je ka Sinjajevini krenuo automobilom.

"U potragu su krenuli spasioci Miljan i Zoran Bulatović, kao i sugrađanin Veseljko Mandić, koji dobro poznaje taj dio planine. Imali smo informacije da se čovjek nalazi ispod samog Vratla. Kada smo prošli nekoliko kilometara iza kuća Pajovića, našli smo čovjeka kao i spasioce i policajce iz Šavnika", kažu kolašinski spasioci.

Prema nezvaničnim informacijama, Vujanić je sa Jadranske magistrale, kod mjesta Bakoviće, skrenuo ka Lipovu. 

Tu mu je GPS uređaj  pokazao da postoji prečica, kojom se može doći do Šavnika. 

Kada je prošao Gornje Lipovo sačekala ga je magla. 

Izašao je iz automobila pokušavajući da se orijentiše.

U međuvremenu je pao i mrak tada je pozvao pomoć. 

Vijesti

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.