Udala se Serena Vilijams, gosti na vjenčanju Bijonse, Kim Kardašijan...
Izvor:Twiter

Vjenčanje koštalo više od milion dolara

Udala se Serena Vilijams, gosti na vjenčanju Bijonse, Kim Kardašijan...

Teniserka Serena Vilijams(35) udala se za milionera Aleksisa Ohanijana (33), osnivača "Reddit"-a.

Tematskom vjenčanju, u znaku "Ljepotice i zvijeri", prisustvovale su brojne poznate ličnosti, uključujući Bijonse, Kim Kardašijan, Evu Longoriju, teniserku Karolinu Voznijacki i druge.

DOzc5vcUEAAkBcF

Foto:Twiter@DailyMailCeleb

 U društvu prijatelja, porodice, kao i dvomjesečne kćerke, par je izgovorio sudbonosno "da" na ceremoniji u Nju Orleansu, prenosi Daily mail.

Lokalni mediji navode da je vjenčanje koštalo najmanje milion dolara, a zvanicama nije bilo dozvoljeno da nose mobilne telefone.

46677B2B000005780imagea51510846870176

Teniserka u Versace haljini i Nike patikama

 Serena je krajem 2016. godine na sajtu "Reddit" objavila da se udaje.

Prema pisanju stranih medija, sadašnji muž ju je zaprosio na romantičnom odmoru u Rimu, gdje su se i upoznali.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.